Ze Luis için flaş iddia!

Ara transfer döneminin kapanmasını sayılı günler kala forvet transferini halen gerçekleştiremeyen Galatasaray'da gözler yönetime çevrildi. Hafta sonu kazanılan Göztepe maçı sonrası teknik direktör Fatih Terim'in basın toplantısında ısrarla dile getirdiği forvet transferi için öne çıkan isimlerden birisi de Spartak Moskova forması giyen 29 yaşındaki Yeşil Burun Adaları asıllı forvet Ze Luis oldu.

Turkcell'in spor haberleri uygulama servisi BipSpor ve Fotomaç'ta yer alan habere göre; Galatasaray, aradığı forveti Rusya'da buldu. Cuma günü İstanbul'da kalarak takımla birlikte İzmir'e gitmeyen ikinci başkan Abdürrahim Albayrak ve idari menajer Şükrü Hanedar'ın Yeşil Burun'lu golcü Ze Luis için Spartak Moskova'ya 7.5 milyon Euro'luk bir teklif ilettiği ortaya çıktı.

Galatasaray'da herkes forvet transferini beklerken ortaya bomba bir belge çıktı. İdari takım menajeri Şükrü Hanedar imzasıyla Spartak Moskova Kulübü'ne gönderilen teklif mektubunda Galatasaray'ın oyuncunun bonservisi için 7 milyon 500 bin Euro'yu ödemeye hazır olduğunun bildirildiği ve bu rakamın 3 taksit olarak önerildiği ortaya çıktı. Teklif mektubunun içeriğinde bonservis bedelinin üçte birlik kısmının 28 yaşındaki forvetin lisansının çıkmasının ardından Rus kulübüne aktarılacağı, ikinci taksit olan 2 milyon 500 bin Euro'luk kısmın Ekim 2019'da, son taksidin ise Nisan 2020'de ödenebileceği belirtildi. Mektubun Cuma günü gönderilmesi de dikkat çekti.



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0