Sinan Gümüş parlıyor!

Ara transfer döneminde kadrosuna beklenen forvet transferini gerçekleştiremeyen ve ikinci yarının ilk 2 maçında Sinan Gümüş'le sahaya çıkan Galatasaray bu süreci kayıpsız atlatırken, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 25 yaşındaki gurbetçi oyuncu eleştirilere rağmen takımını sırtlıyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; golcü krizi yaşayan Galatasaray’ın imdadına Sinan Gümüş yetişti. Gurbetçi futbolcu her ne kadar eleştirilse de ikinci yarıdaki 2 maçta 3 gol attı, kazanılan 6 puanda kilit rol oynadı. Eren Derdiyok kadro dışı kaldıktan sonra forvet oynayabilecek tek isim olarak kalan Sinan Gümüş, Ankaragücü ve Göztepe maçlarında beklentileri fazlasıyla karşıladı. İkinci yarının ilk haftasında iki kez ağları havalandıran Sinan, İzmir deplasmanında da şansının yardımıyla topu ağlara gönderdi ve galibiyeti getirdi. 

Her ne kadar performansı nedeniyle sık sık eleştirilse de Galatasaray’ın forvetteki tek alternatifi olan Sinan, ilk yarıdaki performansını şimdiden geride bıraktı. Sezonun ilk devresinde çıktığı 10 lig maçında sadece 1 gol atabilen gurbetçi futbolcu, ikinci devredeki 2 maçta ise 3 kez fileleri sarstı. 25 yaşındaki hücum oyuncusu geçtiğimiz sezon Konyaspor ve Alanyaspor karşılaşmalarında kaydettiği kritik gollerle şampiyonluğun mimarlarından olmuştu..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0