Eren Derdiyok'a talip var!

Galatasaray'da ikinci yarı öncesinde teknik direktör Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakılan Eren Derdiyok'un alacakları nedeniyle geçen hafta kulübe ihtar çektiği iddia edilirken, 31 yaşındaki tecrübeli forvet oyuncusu için Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un talip olduğu ve transfer şartlarını sorduğu açıklandı.

Radyospor'da programa bağlanarak canlı yayında açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, teknik direktör Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakılan Eren Derdiyok'u istediklerini söyledi. Bakır konuyla ilgili olarak ''Eren Derdiyok'u istiyoruz. Transfer koşullarını öğrenmek için temas kurduk. En az 4 transfer yapacağız. Forvet transferi olmazsa olmaz. Eren bizim bu anlamda çok istediğimiz bir forvet. Zaten Galatasaray onunla devam etmeme kararı adlı. Henüz bitmiş bir şey yok; ama çalışıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0