Fatih Terim: Bir günlük bir karar değil..

Süper Lig'in ilk yarısını liderin 6 puan gerisinde bitiren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, ikinci yarı çalışmaları öncesinde kadroda büyük bir revizyona gitmeye karar verdi. Kadrodaki bazı isimlerle yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da kadro dışı bırakılan isimler Serdar Aziz ve Eren Derdiyok olurken, teknik direktör Fatih Terim konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Serdar'ı da, Eren'i de çok seviyorum. Kariyerlerine, yeteneklerine saygı duyuyorum ancak birlikte çalışma kültürlerimizin farklı olduğunu düşünüyorum. Yazılıp çizildiği gibi, bir günlük yada son maçlık bir mevzu değil, bu karar. Bu nedenle teknik olarak sezonun sonuna kadar olan kısmı için kadro planlamalarımızda yoklar. Yolları açık olsun, çok başarılı olsunlar isterim. Bugüne kadar ki emekleri ve katkıları için hem kendi adıma hem de teknik heyet adına teşekkür ederim. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0