Serdar Aziz'e af yok!

Süper Lig'de ilk yarının son maçında Sivasspor karşılaşmasında mide rahatsızlığı geçirdiği için son anda maç kadrosundan çıkartılan ancak maçın hemen ardından eşiyle birlikte Maldivlerin yolunu tutan Serdar Aziz için karar verildi. Teknik direktör Fatih Terim ile görüşen ve hocasından özür dileyen Serdar Aziz'e teknik heyetten af kararı çıkmazken, oyuncunun menajerine de kendisine kulüp bulması söylendi.

Dün akşam gerçekleşmesi beklenen görüşme, teknik direktör Fatih Terim'in antrenmana son anda yetişebilmesi nedeniyle bugüne ertelenirken Serdar Aziz ikinci devrenin ilk antrenmanında yer almamıştı. Bugün gerçekleştirilen görüşmede Serdar Aziz teknik direktör Fatih Terim'den özür dilerken, kendisini affetmesini istediğini belirtti. Oyuncusunu kadroda düşünmeyen Terim, bu kararını oyuncusuna tebliğ ederek kendisine takım bulmasını istediğini ve istediği takımlarla görüşebileceğini belirtti. Gerçekleştirilen görüşme sonrasında Serdar Aziz tesislere inerek takım arkadaşlarıyla vedalaştı ve sezonun kalan kısmı için başarılar diledi.

Geçtiğimiz günlerde Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar ile görüşen Galatasaray yönetiminin tecrübeli oyuncu için belirledikleri bonservis bedelinin 5 milyon Euro olduğunu ve gelen tekliflere açık olduğunu belirttikleri biliniyor. 28 yaşındaki savunma oyuncusunun yurt dışından da talipleri var.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0