Loic Remy'e veto!

Transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kalmasına rağmen hala forvet transferi yapamayan Galatasaray'da, forvet transferi için hareketli günler yaşanıyor. Birçok oyuncuyla görüşen sarı kırmızılılarda gündeme gelen son isim Loic Remy oldu. Menajerler tarafından önerilen tecrübeli forveti teknik direktör Fatih Terim istemedi. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; sezon başından bu yana santrfor transferi konusunda girişimlerde bulunan ve ara transfer döneminin bitmesine 3 gün kala arayışlarını sürdüren Galatasaray'da yönetimin Alan'dan sonraki ilk hedef olarak gördüğü Loic Remy'e Fatih Terim'den ret geldi. Menajerler aracılığıyla Remy ve kulübü ile görüşen ve görüşmeler sonucunda anlaşmaya varan Galatasaray yönetimi, deneyimli teknik adamdan olumsuz yanıt aldı. Dün sarı kırmızılı yönetim ile toplantıda bir araya gelen Terim'in 32 yaşındaki futbolcuyu, reddettiği öğrenildi. Slimani'yi gönderip forvet almayı planlayan Fenerbahçe'nin de Remy için nabız yokladığı öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0