Mbaye Diagne için sıcak temas!

Ara transfer döneminde kadrosuna forvet takviyesi yapmak isteyen ve bu doğrultuda bir çok isimle görüşen Galatasaray'da gündeme gelen son isim Kasımpaşa'nın yıldız ismi Mbaye Diagne oldu. Teknik direktör Fatih Terim'in de oldukça beğendiği isimlerden birisi olan 27 yaşındaki Senegalli golcü oyuncu için başkan Mustafa Cengiz ve ikinci başkan Abdurrahim Albayrak harekete geçti.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray, ligi kasıp kavuran Mbaye Diagne'nin transferi için Kasımpaşa ile görüşmelere başladı. Süper Ligin gol kralı için Galatasaray yönetimi Turgay Ciner ile bir araya geldi. Sarı kırmızılı kulüp Diagne için Kasımpaşa'ya 9 milyon euro teklif ederken kulübün sahibi Turgay Ciner ise golcü futbolcu için Galatasaray'dan 14 milyon euro istedi. Teknik direktör Fatih Terim'in transferini istediği Diagne için pazarlıklar sürüyor.

Öte yandan Diagne için yapılan transfer zirvesinde Kasımpaşa'nın eski golcüsü Eren Derdiyok'a talip olduğu öğrenildi. Zirvenin ardından taraflar anlaşma sağlarsa Eren eski takımına geri dönecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0