Kasımpaşa cephesinden Diagne açıklaması!

Ara transfer döneminde kadrosuna mutlaka forvet transferi yapacak olan ve bugün Kasımpaşa'nın yıldız oyuncusu Mbaye Diagne için resmi temaslarda bulunan Galatasaray'da görüşmeler devam ederken, Senegalli yıldızın transferi için Kasımpaşa cephesinden açıklama geldi. Kasımpaşa başkan vekili Hasan Hilmi Öksüz, ligin ilk yarısını 20 golle tamamlayan yıldız futbolcunun transfer iddiaları için "Anlaşılan bir pazarlık masaya yatırılmış. Sonuç ne çıkar bilmiyorum. Beklemek gerekiyor." ifadesini kullandı. Öksüz'ün açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Mbaye Diagne için teklif sunulabilir ama kulüp başkanı Turgay Ciner bunu kabul eder mi bilmiyorum. Bana göre bu transferin gerçekleşme ihtimali yok ama kararlar Turgay Ciner'e ait. Bu konuda olumlu ya da olumsuz kararlar verebilir ama takımın yapısı itibarıyla böyle bir şeyin mümkün olmadığını düşünüyorum. Anlaşılan bir pazarlık masaya yatırılmış. Sonuç ne çıkar bilmiyorum. Söyleyebileceğim net bir şey yok. Beklemek gerekiyor.

Eren Derdiyok'un Galatasaray'dan aldığı parayı Kasımpaşa vermez. Kasımpaşa o rakamlara futbolcu oynatmıyor. Diagne'nin de aldığı para belli. Turgay Ciner'in takas karşılığında bir oyuncu vereceğini zannetmiyorum ancak nakit para olayı gündeme gelirse o ayrı. Galatasaray, Eren'den kurtulmak istiyor. Eren, Kasımpaşa'nın vereceği parayı kabul eder mi onu da düşünmek gerekiyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0