Fernando için PSG iddiası!

Ara transfer döneminde Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'u kadro dışı bırakarak satış listesine koyan Galatasaray'da takımdan ayrılan ilk isim Garry Rodrigues olurken, Brezilya basınında flaş bir iddia yer aldı. Kadrosuna orta saha oyuncusu takviyesi yapmaya hazırlanan Fransız devi Paris SG'li yöneticilerin, teknik direktör Thomas Tuchel'in listesinde yer alan Fernando için Galatasaray'ın kapısını çalacağı ve tecrübeli oyuncunun transferinin oldukça yakın olduğu yazıldı.

Brezilya'da yayın yapan UOL Esporte'nin haberine göre; teknik direktör Thomas Tuchel'in talebi doğrultusunda devre arasında kadrosuna mutlak suretle deneyimli bir ortasaha oyuncusu kazandırmak isteyen Fransız devi Paris SG'nin sportif direktörü Antero Henrique, daha önce Porto'da birlikte görev yaptığı Fernando Reges için teknik heyete bilgi verdi ve aldığı onay doğrultusunda harekete geçti. Geçtiğimiz sezon başında Manchester City'den transfer edilen ve 2020 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunan Brezilyalı yıldız oyuncu için Galatasaray kulübü 6 milyon Euro bonservis bedeli belirledi. Portekiz vatandaşı olduğu için Fransa'daki yabancı oyuncu kısıtlamasına da takılmayacak olan Fernando için Fransız ekibinin bu parayı ödemeye hazır olduğu ve yıldız oyuncuya da 2.5 yıllık sözleşme önereceği iddia edildi.

Haber içeriğinde, Fransız ekibinin sözleşme yenilemeye sıcak bakmadığı Andre Rabiot ile teknik heyetin bazı sorunlar yaşadığı ve bu nedenle hafta içi kaybedilen Guingamp karşılaşmasında savunma oyuncusu Marquinhos'un orta alanda oynamak zorunda kaldığı belirtildi. Paris SG yetkililerinin sezon sonunda Napoli'nin yıldız oyuncusu Alan için teklif yapacaklarını ve bu nedenle de Fernando'yu takım rotasyonuna katarak sezon sonuna kadar orta sahada yaşadıkları soruna geçici çözüm bulabileceklerini düşündükleri belirtildi.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0