Alan adım adım Galatasaray'a geliyor!

Ara transfer döneminde kadrosuna mutlak suretle bir forvet transferi gerçekleştirmek isteyen ve bu doğrultuda Çin Ligi ekiplerinden Guangzhou ile sözleşmesi biten Brezilyalı oyuncu Alan Carvalho ile görüşen Galatasaray transferde mutlu sona yaklaşıyor. Resmi kayıtlara göre sözleşmesi 19 Ocak 2019'da sona erecek olan 29 yaşındaki yıldız oyuncunun gelecek hafta İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da transfer bombaları üst üste patlıyor.. Transfere belki de en çok ihtiyacı bulunan takım olan Galatasaray, açıklamış olduğu Marcao ve Emre Taşdemir'in ardından uzun zamandır beklenen Alan Carvalho transferini duyurmaya hazırlanıyor. Çin kulübü Guangzhou’dan ayrılmak için geri sayıma geçen Brezilyalı forvetin, hafta başında İstanbul’da olacağı iddia edildi. 29 yaşındaki futbolcu, imzalar atılı atılmaz takıma katılarak ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak. Bu transfer için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek olan Galatasaray cephesi, oyuncuyla sık sık diyalog kurarak fiziksel çalışmalarını da takip ediyor.

YILLIK 3.5 MİLYON EURO
Sarı-Kırmızılılar, Alan Carvalho’ya senelik 3.5 milyon Euro garanti ücret ödeyecek. Ayrıca 3 milyon Euro civarında bir imza parasının da, 3.5 yıllık taksitlere bölünerek oyuncuya verileceği öğrenildi. Sambacı böylece, Feghouli’den sonra Galatasaray kadrosunda en fazla maaş alan ikinci futbolcu olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0