Younes Belhanda'ya teklif var!

Ara transfer döneminin başında Garry Rodrigues'i transfer eden Suudi Arabistan temsilcisi Al-Ittihad bir kez daha transfer için Galatasaray'ın kapısını çaldı. Bir süredir Faslı orta saha oyuncusu Younes Belhanda için nabız yoklayan Arap ekibinin yöneticileri bu sefer resmi teklifle geldi. Geçen sezon başında Dinamo Kiev'den transfer edilen Belhanda için Galatasaray yönetimi en az 10 milyon Euro değerinde teklif bekliyor.

Younes Belhanda'ya gelen teklifler kapsamında Radyospor'a açıklamalarda bulunan oyuncunun satış yetkilisi William D'avila, konuyla ilgili olarak "Al-Ittihad, şu anda Suudi Arabistan'ın en güçlü takımı, mali anlamda da en iyi takımı. Rodrigues, Da Costa ve PAOK'tan Prijovic'i transfer ettiler. Şimdi de Belhanda'yı istiyorlar. Teklif verdiler. Ancak henüz anlaşmış değiliz. Müzakere etmemiz gereken detaylar var. Konuştuğumuz fiyatlar üzerine bilgi veremem. Fakat bu transferde ısrarcı davranıyorlar." ifadelerini kullandı.

Transfer döneminin başında yaklaşık 9 milyon Euro bedelle Garry Rodrigues'i transfer eden Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'ın daha önce Maicon için teklif getirdiği ancak oyuncuyla anlaşamadığı, Younes Belhanda için ise 6 milyon ve 7 milyon Euro değerinde teklifler sunmasına karşın Galatasaray yönetiminin bu teklifleri redettiği iddia ediliyordu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0