All-Star 2019'da iki oyuncumuz olacak!

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından bu sezon 16.kez düzenlenecek olan Tahincioğlu All-Star 2019 etkinliklerinde yer alacak isimler açıklandı. Asya ve Avrupa Karması olarak iki takımın mücadele edeceği karşılaşmada Galatasaray erkek basketbol takımından Aaron Harrison ve Göksenin Köksal yer alırken, Avrupa Karması'nın baş antrenörlüğünü eski antrenörümüz Ergin Ataman yapacak.

20 Ocak Cumartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan Tahincioğlu All-Star 2019 etkinliklerinde her zaman olduğu gibi Avrupa ve Asya Karması takımları karşı karşıya gelirken, yetenek - 3 sayı ve smaç yarışmaları da düzenlenecek. Bireysel yarışmalara katılacak isimler henüz açıklanmazken, yapılan halk oylaması sonucunda All-Star 2019 maçında forma giyecek olan isimler belli oldu.

Avrupa Karması: Adrien Moerman, Doğuş Balbay, Emir Preldzic, Kartal Özmızrak, Semih Erden, Rodrigue Beaubois, Devin Williams, Quino Colom, Jason Rich, Robin Benzing, Aaron Harrison, Göksenin Köksal - Anadolu Efes baş antrenörü Ergin Ataman

Asya Karması: Alp Karahan, Şehmus Hazer, Ali Muhammed, Assem Marei, Kenny Gabriel, Cevher Özer, Joffrey Lauvergne, Marko Guduric, Shaquille McKissic, Berk Uğurlu, Berkan Durmaz, Sylven Landesberg - Türk Telekom baş antrenörü Burak Gören

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0