Forvete yeni aday Andone!

Devre arası transfer döneminin bitmesine 15 gün kala hala forvet transferi yapamayan Galatasaray'da, gündeme yeni bir isim geldi. Sarı kırmızılılar, 2 sezon önce de gündeme gelen İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton'un golcüsü Florin Andone ile ilgileniyor. 

Sabah gazetesinin haberine göre; Galatasaray, hedeflediği 2 forvet transferi için de çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.Sarı-kırmızılı kulüpte ismi gündeme gelen son oyuncu Florin Andone oldu.

Sezon başında Deportivo La Coruna'dan Brighton'a giden 25 yaşındaki golcü, 2016'da Cordoba forması giydiği zaman da Aslan'ın listesine girmişti.

O dönem takımın başında olan Riekerink'in alınmasını istediği Rumen oyuncunun transferi gerçekleşmemişti. Galatasaray'ın Premier Lig'de forma giyen Andone için Ada'da ön araştırma yaptığı ve menajerler aracılığıyla nabız yokladığı öğrenildi.

Brighton'ın bonservisine 6 milyon euro verdiği Andone bu sezon Premier Lig'de 12 maçta 2 gol kaydetti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0