Semih Kaya geri dönüyor!

Sezonun flaş ismi Ozan Kabak ile yollarını ayırmaya hazırlanan ve bu transferden 12 milyon Euro civarında para kazanmak üzere olan Galatasaray, savunmaya takviye yapmaya hazırlanılıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda daha önce Marcao ve Emre Taşdemir'i transfer eden Galatasaray yönetimi, eski oyuncusu Semih Kaya'yı da sezon sonunda kadar kiralamak için girişimlere başladı.

Türk basınında çeşitli kaynaklarda (A Spor, TRT Spor, Turkcell Bip) yer alan haberlere göre; devre arasının başında Serdar Aziz'i kadro dışı bırakıp, genç oyuncu Ozan Kabak'ın da Stuttgart'a transferi için görüşmelere başlayan Galatasaray stoperde rotasını eski futbolcusu Semih Kaya'ya çevirdi. Fatih Terim'in onayı ile harekete geçen Galatasaray'ın ilk olarak Semih'i sezon sonuna kadar kiralamayı düşündüğü belirtildi. 

2017 yılının yazında Galatasaray’dan ayrılan Semih Kaya, bu sezon 12 resmi karşılaşmada 1055 dakika forma giydi. Daha fazla oynamak isteyen 28 yaşındaki stoperin, Çekya ekibi ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Sparta Prag’da takımın en çok kazanan oyuncularından olan Semih’in ayrılmasına sıcak bakılıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0