Galatasaray'ın yeni sponsoru Doğa Sigorta!

Galatasaray erkek basketbol takımı, Doğa Sigorta ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladı. Sarı kırmızılıların resmi sitesinden duyurduğu sponsorluk anlaşmasıyla ilgili detaylar, ilerleyen günlerde yapılacak basın toplantısıyla duyrulacak. Galatasaray'ın Doğa Sigorta ile yaptığı sponsorluk anlaşmasına ilişkin resmi sitesinden yaptığı açıklama şu şekilde...

Galatasaray Profesyonel Erkek Basketbol Takımı’nın yeni sponsoru, sektörünün güçlü ve güvenilir markası Doğa Sigorta oldu. İki taraf arasındaki anlaşmaya göre, 2018/2019 ve 2019/2020 basketbol sezonu için geçerli olmak üzere, Galatasaray Erkek Basketbol takımının ismi “Galatasaray Doğa Sigorta” olacak. Ayrıca Galatasaray’ın formasında Doğa Sigorta reklamına da yer verilecek. Galatasaray ile yeni sponsoru sigorta şirketlerinin yükselen değeri Doğa Sigorta işbirliğinin imza töreni önümüzdeki hafta basın eşliğinde gerçekleştirilecek. Sözleşmenin diğer detayları basın toplantısında duyurulacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0