Gittigidiyor ile sponsorluk anlaşması imzalanıyor!

Efeler Ligi'nde bu sezon oldukça iddialı bir mücadele ortaya koyan ve yer aldığı CEV Cup'ta da adını son 4 takım arasına yazdıran Galatasaray erkek voleybol takımı, sezonun ikinci yarısı için önemli bir sponsorluk anlaşması gerçekleştirdi.

Efeler Ligi'nde bu sezon oynadığı 14 maçta 10 galibiyet - 4 mağlubiyet elde ederek topladığı 29.14 puanla dördüncü sırada yer alan Galatasaray erkek voleybol takımı başarılı performansıyla alkış toplarken, Türkiye'nin en büyük e-ticaret markalarından birisi olan GittiGidiyor ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Gerçekleştirilen anlaşma kapsamında, Galatasaray erkek voleybol takımının forma göğüs sponsoru GittiGidiyor olurken, sponsorluk anlaşması bugün resmen imzalandı.

Gittigidiyor'un Genel Müdürlüğü'nün yanı sıra eBay Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölge Direktörü Öget Kantarcı, geçtiğimiz günlerde Galatasaray Spor Kulübü'nün yönetim kurulu danışmanı olarak göreve başlamıştı. Kantarcı böylelikle ilk icraatini de gerçekleştirmiş oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0