Serdar Aziz, Galatasaray'da kaldı!

Galatasaray'da ara transfer döneminin başında teknik direktör Fatih Terim'in aldığı karar doğrultusunda kadro dışı bırakılan ve satılması için uğraşılan Serdar Aziz, takımda kalacağını açıkladı. Milli futbolcu yaptığı açıklamada kulübün takımda kalması yönünde karar aldığını ve buna saygı duyarak transfer görüşmelerini neticelendirdiğini açıkladı.

Galatasaray'da Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakılan ve Fenerbahçe'ye transfer olacağı söylenen Serdar Aziz takımda kaldı. Tecrübeli futbolcu A Spor'a yaptığı açıklamada, ''Kulübüm ayrılmamam yönünde bir karar aldı. Transfer görüşmelerine son verdim. İlk geldiğim günden beri alacaklarım için bırakın tebligat çekmek, bir gün bile sözlü olarak talepte bulunmadım. Aksi ispat edilirse bugüne kadar tüm kazandıklarımı kulübe iade ederim.'' ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0