Galatasaray'a yeni kondisyoner!

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısında birçok sakatlık yaşayan ve fizik olarak güçsüz olduğu söylenen Galatasaray, sezonun ikinci yarısı için yeni bir kondisyoner ile anlaştı. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, İtalya'dan bir kondisyoner getirtti. İtalyan kondisyoner bugün takımla birlikte Antalya kampında yer aldı.

Sezonun ilk yarısında yaşanan sakatlıkların kondisyon eksikliğinden kaynaklanması üzerine Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim harekete geçti ve İtalya'dan yeni bir kondisyoner getirtti. Sarı kırmızılılar sezonun ikinci yarısına İtalyan kondisyoner Alberto Bartali ile hazırlanacak. 55 yaşındaki kondisyoner, son olarak Serie C ekiplerinden Catania'da çalıştı. Galatasaray'da kondisyoner Yasin Küçük'ün de görevine devam edeceği öğrenildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0