Maicon için 6 milyon Euro..

Sezon başında evraklarının yetişmemesi üzerine Al-Hilal kulübüne transferi son anda iptal olan Maicon devre arasında Galatasaray'dan ayrılması beklenen isimler arasında yer alıyor. Geçen sezon başında Sao Paolo'dan transfer edilen Brezilyalı savunma oyuncusu için bir çok takımın ilgisi bulunurken, Portekiz medyası Galatasaray'ın istediği bonservis bedelini açıkladı: 6 milyon Euro!

Portekiz'de yayın yapan A Bola gazetesinde Bruno Andrade imzalı yer alan haberde; Galatasaray'da devre arasında ayrılması ve kulübe bonservis getirisi kazandırması beklenen 30 yaşındaki Maicon için ülkesi Brezilya'nın köklü takımlarından Flamengo'nun ilgisi olduğu yer alıyor. Galatasaray yönetiminin, tecrübeli oyuncu için yaptığı görüşmelerde 6 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği ve bunun üzerine Flamengo ekibinin yetkililerinin pazarlık masasından kalktığı iddia edildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0