Galatasaray'da Luiz Adriano bombası..

Forvet arayışlarına devam eden Galatasaray’da gündeme son olarak Luiz Adriano ismi geldi. Cimbom, Spartak Moskova’da forma giyen Brezilyalı forvet için kulübüyle masaya oturuldu. Sarı kırmızılıların bu transferi 5 milyon Euro’ya bitirmeyi hedeflediği öğrenildi.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray’da Spartak Moskova forması giyen Luiz Adriano ismi yeniden gündeme geldi. Teknik direktör Fatih Terim’in, daha önce de kadrosuna katmak istediği 31 yaşındaki golcü için Sarı-Kırmızılılar, Rus ekibiyle görüşmelerine başladı. Moskova temsilcisinin, 2020 Haziran’a kadar sözleşmesi olan Adriano için istediği bonservis bedelinin 8 milyon Euro olduğu öğrenildi. Ozan Kabak ve Gary Rodrigues transferlerinden kasasına 21 milyon Euro koyan Cim Bom’un, Brezilyalı forvet için istenen rakamı 5 milyon Euro’nun altına çekmeye çalıştığı bildirildi.

Gelmeye sıcak bakıyor
Cim Bom’da forma giymeye sıcak baktığı öğrenilen tecrübeli golcünün yıllık ücret olarak Aslan’dan 3 milyon Euro talep ettiği gelen haberler arasında yer alıyor. Kırmızı-Beyazlılar’da geçen sezon 38 maçta 15 gol ve 5 asistle oynayan Adriano, bu sezon ise şu ana kadar 20 karşılaşmada fileleri 5 kez havalandırdı ve 4 de gol pası verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0