Hazırlık Maçı | Eskişehirspor ile berabere kaldık!

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da devam eden Galatasaray, Sueno Hotels Belek’e ait tesislerde TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor ile karşılaştı. Sarı kırmızılılar, 3-1 öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve Eskişehirspor ile 3-3 berabere kaldı. 

Galatasaray karşılaşmaya İsmail, Linnes, Maicon, Ahmet Çalık, Ömer Bayram, Selçuk İnan, Donk, Ndiaye, Sinan Gümüş, Yunus Akgün, Muğdat Çelik ilk onbiriyle başladı. Mücadelede ayrıca, genç kalecimiz Batuhan, Ozan, Mariano, Fernando, Celil, Feghouli, Belhanda, Atalay ve Onyekuru da forma giydi. Sarı kırmızılılar karşılaşmanın 10. dakikasında Sinan Gümüş ile 1-0 öne geçti. Eskişehirspor 21. dakikada İbrahim Halil Öner'in ayağından bulduğu golle skoru 1-1'e getirdi. Bu golün hemen ardından Galatasaray, 22. dakikada Yunus Akgün ile bir kez daha öne geçti ve skoru 2-1'e getirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve Galatasaray devreye 2-1 önde girdi. İkinci yarıda karşılaşmanın 66. dakikasında Eskişehirspor savunmasında yaşanan bir anlık hata sonrasında Erdal Aktari topu kendi ağlarına gönderdi ve Galatasaray skoru 3-1'e getirdi. 75. dakikada Eskişehirspor, Taha Erdoğan'ın ayağından bulduğu golle skoru 3-2'ye getirdi. Karşılaşmanın 85. dakikasında Eskişehirspor, Utku Kızılkaya'nın attığı golle skoru 3-3'e yaptı. Maçta başka gol olmadı ve karşılaşma 3-3 eşitlikle tamamlandı. 

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı hazırlıkları kapsamında 12 Ocak 2019 Cumartesi günü saat 17.00'da Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig'le de Red Bull Arena'da bir hazırlık maçı yapacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0