Galatasaray aradığı stoperi buldu!

Serdar Aziz'in kadro dışı bırakılmasının ardından kadrosuna stoper takviyesi yapmak için çalışmalara başlayan Galatasaray, aradığı stoperi Portekiz'de buldu. Cimbom, Chaves forması giyen 22 yaşındaki stoper Marcos do Nascimento Texeira ile her konuda anlaştı. Oyuncunun, Cuma günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

BIP Spor'un haberine göre; Galatasaray, ilk transferini stopere yaptı. Cimbom, Portekiz ligi ekiplerinden Chaves forması giyen 22 yaşındaki stoper Marcos do Nascimento Texeira ile anlaştı. Sarı kırmızılılar bu transfer için Portekiz kulübüne 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Brezilyalı oyuncunun Cuma günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Marcos do Nascimento Texeira bu sezon Chaves forması ile 16 karşılaşmada forma giydi. Brezilyalı oyuncu bu maçlarda 2 gol kaydetti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0