İmparator'un cezası sona eriyor!

Süper Lig'de ilk yarının 11.haftasında Ali Sami Yen Arena'da oynanılan ve 2-2'lik beraberlikle biten Fenerbahçe derbisi sonrasında yaşanılan olaylar nedeniyle 10 maç ceza alan teknik direktörümüz Fatih Terim'in cezası bu akşam kupada oynanacak Boluspor karşılaşmasıyla birlikte sona eriyor.

Ligin ilk yarısında evinde ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşma sonrası maçın hakemi Fırat Aydınus başta olmak üzere, VAR hakemi Barış Şimşek ve federasyonda görev yapan yöneticiler hakkındaki ağır söylemleri sonrasında ilk olarak 7 maç ceza almış, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynadığımız Schalke 04 karşılaşması öncesi flaş röportajında kullandığı ithamlar sonrasında da cezası 10 maça çıkartılmıştı. 2 Kasım 2018 tarihinde oynanılan karşılaşmanın ardından uzun bir süre lig ve kupa maçlarında takımının başındaki yerini alamayan İmparator, yalnızca Şampiyonlar Ligi'nde oynanılan 3 maçta kulübede yer alabilmişti. 

Normal şartlarda cezası hafta sonu oynanılan Ankaragücü maçıyla tamamlanacak olan Fatih Terim'in yedek kulübesinde bulunamama ve soyunma odasına girememe cezası geçtiğimiz hafta Bolu'daki yoğun kar engeli nedeniyle ertelenen karşılaşma sonrasında bir hafta sarkmıştı. Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turunun ilk maçında bu akşam Boluspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in cezası da tamamlanmış olacak ve deneyimli teknik adam hafta sonu oynanacak olan Göztepe karşılaşmasında takımın başındaki yerini alacak.

Fatih Terim'in yokluğunda Galatasaray'ın oynadığı karşılaşmalarda aldığı sonuçlar şu şekilde;
Süper Lig, Kayserispor 3-0
Süper Lig, Konyaspor 1-1
Süper Lig, Beşiktaş 0-1
Süper Lig, Çaykur Rizespor 2-2
Süper Lig, Başakşehir 1-1
Süper Lig, Sivasspor 4-2
Süper Lig, Ankaragücü 6-0
Türkiye Kupası, Keçiörengücü 2-1
Türkiye Kupası, Keçiörengücü 1-1

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0