Dubai'de transfer taaruzu!

Ankaragücü karşısında farklı galibiyete uzanan Galatasaray'da artık gündemin bir numaralı maddesi forvet transferi.. Pazar akşamı Dubai'ye hareket eden ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve idari menajer Şükrü Hanedar'ın hedefinde iki Brezilyalı golcü var. Resmi açıklama için adeta geri sayıma geçilen Alan Carvalho transferinin yanı sıra Galatasaraylı yetkililer Çin Ligi ekiplerinden Tianjin Quanjian'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Alexandre Pato transferini de bitirmek istiyor!

2017 yılının Ocak ayında 15 milyon Euro bonservis bedeliyle Çin Ligi'nin yolunu tutan 29 yaşındaki Brezilyalı forvet oyuncusu Alexandre Pato bir kez daha Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alıyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Pato'nun takımında yaşanan gelişmelerden son derece rahatsız olduğu ve ayrılmak istediği iddia edilirken, yeni sezonda ciddi bir bütçe kesintisine gitmesi beklenen Tianjin ekibinin de Pato'yla yollarını ayırmaya sıcak baktığı iddialar arasında yer alıyor. 

Alan Carvalho transferini noktalamak ve Brezilyalı oyuncuyu İstanbul'a getirmek için geçtiğimiz akşam Dubai'ye giden Galatasaraylı yöneticiler Abdurrahim Albayrak ve Şükrü Haneder'ın yalnızca Alan transferini değil, Pato transferini de tamamlamaya gittiği iddia ediliyor. Takımıyla birlikte Dubai'de kampta olan Brezilyalı oyuncuyla görüşecek olan Albayrak ve Hanedar, bu transferi kısa bir sürede sonuçlandırarak uzun süredir beklenen forvet transferinde tabir-i caizse gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. 

Galatasaray'ın gündeminde olan ve transfer görüşmelerinin yapıldığı Alexandre Pato için, menajer Gilmar Velos dün açıklamalarda bulundu. Radyospor'a açıklamalarda bulunan Yunan temsilci "Pato ile ilgili olarak hassas bir süreçteyiz ve bu konularda çok fazla yorum yapmak istemiyorum." ifadelerine yer verirken, 2019 yılının sonuna kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı oyuncunun takımda yaşanan olaylardan sonra ayrılmayı yönetime bildirdiği biliniyor.

BAŞKAN GÖZALTINDA, KULÜP KAPANABİLİR
Çin'in en büyük ilaç firmalarından birisi olan Quanjian şirketinin sahibi Shu Yuhui ve şirketin üst düzey yöneticileri, geçtiğimiz günlerde yanlış ilaç kullanımı ve pazarlaması nedeniyle bir vatandaşın hayatını kaybetmesi üzerine gözaltına alınmıştı. Adli sürecin devam etmesi nedeniyle şirketin bir süreliğine faaliyetini durdurduğu (hatta kapatılma tehlikesi olduğu?), bunun üzerine de Çin Futbol Federasyonu'nun kulübün lisansını iptal ederek kulübün şehrin yerel yönetimine devrine izin vermesi şok etkisi yaratmıştı. Yaşanan olaylar sonrasında kulübün adı Tianjin Tianhai olarak değişirken, logosunun da değişmesi bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0