Levent Şahin: Sakatlık olmaması sevindirici..

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turunun ilk maçında Boluspor ile deplasmanda karşılaşan  ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılan Galatasaray'da yardımcı antrenör Levent Şahin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Zeminin çok kötü olduğuna vurgu yaparak sakatlık olmadığına sevindiklerini belirten Şahin, transfer konusu hakkında da açıklamalarda bulundu.

İlk geldiğimizde Bolu halkını ve seyircisini görememiştik. İlk röportajda başkana teşekkür etmiştik. Buradan Bolu halkına ve Boluspor taraftarına da teşekkür ediyoruz. Her iki gelişimizde de bizi çok iyi karşıladılar ve ağırladılar. Bizim için önemli olan her iki takım oyuncularının da bu zemin şartlarında sakatlık olmadan oynamasıydı. Avantajlı bir sonuç ile dönüyoruz. İkinci maçta da bunu koruyup kalan sekiz takım içerisinde yolumuza devam etmek istiyoruz. Biz bulunduğumuz yer olarak penaltı pozisyonuna uzaktık. Muhakkak seyrettikten sonra bir yorumumuz olacaktır. Sonuçta her iki takım oyuncuları da bir şeyleri çok istediler. Ama sonlara doğru biraz pozisyon verdik. "Bu da gayet normaldir." diyorum ben.

İnşallah en kısa zamanda beklentilerimizi karşılayacak, istediğimiz oyuncular gelir diye düşünüyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0