Galatasaray HDI Sigorta CEV Cup’ta 4’lü Finaller Turu’na yükseldi

Galatasaray HDI Sigorta Bayan Voleybol Takımımız, CEV Cup 8'li Finaller Turu rövanş maçında Yenisei Krasnoyarsk ile karşılaştı. Takımımız, mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.

Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanan mücadeleye takımımız Aslı Kalaç, Nursevil Aydınlar, Gizem Karadayı, Cansu Çetin, Hande Baladin ve Charlotte Leys 6’sıyla başladı.

Karşılıklı sayılarla başlayan ilk sette takımımız 17-14 öne geçtiğinde rakip Krasnoyarsk mola hakkını kullandı. Sarı kırmızılılar molanın ardından etkili servisleriyle farkı açtı ve rakibimiz setteki ikinci ve son mola hakkına başvurdu. Oyun kontrolünü elinden bırakmayan takımımız seti 25-18 üstün tamamlayarak maçta 1-0 öne geçti.

İkinci sette de kontrollü oyununu sürdüren takımımız 6-2 öne geçtiğinde Krasnoyarsk mola aldı. Takımımız üst üste bulduğu sayılarla 11-4 öne geçtiğinde rakibimiz setteki son mola hakkına başvurdu. Molanın ardından farkın kapanmasıyla bu kez Başantrenörümüz Ataman Güneyligil 19-17’de mola hakkını kullandı. Karşılıklı sayılarla devam eden seti Krasnoyarsk 24-26 önde tamamladı ve maçta durum 1-1 oldu.

Karşılaşmanın üçüncü setine iyi başlayan rakibimiz Krasnoyarsk 1-5 öndeyken takımımız molaya başvurdu. Hande ve Jackson’ın servisleriyle farkı kapatan sarı kırmızılılar sette 14-10 öne geçtiğinde rakibimiz mola hakkını kullandı. Molanın ardından Leys’in etkili bloklarıyla farkı açan Galatasaray HDI Sigorta seti 25-15 üstün tamamladı ve maçta 2-1 öne geçti.

Dördüncü setin başlarında sarı kırmızılılar rakibine 6-1’lik üstünlük sağladığında konuk ekip mola hakkını kullandı. Molanın ardından serviste ve blokta etkili olan Galatasaray HDI Sigorta seti 25-15 maçı ise 3-1 kazanarak adını CEV Cup’ta çeyrek finale yazdırdı.

Galatasaray HDI Sigorta Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nin 15. haftasında 27 Ocak Pazar günü saat 14.00'te Vakıfbank'ı konuk edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0