Ozan Kabak kalacak ama..

Galatasaray'da savunma hattında yaşanılan sıkıntılar nedeniyle teknik direktör Fatih Terim'in şans verdiği ve bu şansı iyi kullanarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran 18 yaşındaki Ozan Kabak için ligin devre arasına girmesiyle birlikte başlayan spekülasyonlar sona erdi. Sözleşmesindeki "7.5 milyon Euro'ya serbest kalır." maddesi nedeniyle bir çok takımın ilgisini çeken genç stoperin, Galatasaray yönetiminin verdiği yeni sözleşmeyi reddererek takımdan ayrılacağı haberi gündeme bomba gibi düşmüştü.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da bir süredir beliren Ozan Kabak belirsizliği sona erdi. Teknik direktör Fatih Terim'in verdiği şansı iyi kullanarak Avrupa devlerinin transfer listesine giren Ozan, dün Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'un ardından tecrübeli çalıştırıcı ile bir araya geldi. Terim, genç oyuncuyu sarı-kırmızılı takımda kalmaya ikna etti. İtalya, İngiltere ve Almanya'dan taliplileri olan Ozan Kabak'ın, "7.5 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesinin yer aldığı sözleşmesinde bir değişiklik yapılmayacak. Sezon sonuna kadar aylık 22bin TL kazanmaya devam edecek Ozan, sezon sonunda sözleşmesini uzatmaması halinde isterse 7.5 milyon Euro karşılığında Galatasaray'dan ayrılabilecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0