Değerini bulan gidecek!

Devre arasında teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda kadrosunda ciddi bir revizyona hazırlanan Galatasaray'da teknik heyetin yönetimle yaptığı toplantıda oldukça önemli bir karar alındı. UEFA ile yapılan anlaşma gereğince oyuncu satmadan transfer yapamayan ve sezon sonunda transfer tahtasında pozitife geçmesi gereken Galatasaray'da teklif getiren her oyuncu değerlendirilecek.

Sezonun ilk yarısında özellikle Şampiyonlar Ligi maçları sonrasında kadrosunda değişikliğe gideceğini açık şekilde beyan eden teknik direktör Fatih Terim kadroda yapacağı revizyon için harekete geçti. Süper Lig'e verilen aranın ardından ailesiyle birlikte Amerika'da tatilini geçiren İmparator, tatil dönüşünde başkan Mustafa Cengiz ile tesislerde görüştü. İkinci başkan Abdürrahim Albayrak ve başkan yardımcısı Yusuf Günay'ın da katıldığı toplantıda devre arası dahil olmak üzere kayda değer teklif getiren her oyuncuyu değerlendirme kararı alan Galatasaray yönetimi böylelikle FFP kapsamında transfer bütçesini de oluşturmuş olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0