Fatih Terim: Ozan'ın gitme zamanı bugün değil..

Gitti, gidiyor, gidecek, kalacak... 18 yaşındaki genç oyuncumuz Ozan Kabak için devre arası transfer dönemi oldukça spekülasyona konu olurken, teknik direktörümüz Fatih Terim yaptığı açıklamada Ozan Kabak'ın takımda kalacağını resmen açıkladı. 

Galatasaray akademisinin, Galatasaray için ne kadar önemli olduğunu burada bulunduğum yada bulunmadığım zamanlarda da daima dile getirdim. Galatasaray akademisi bizler için, Galatasaraylılar için son derece önemlidir. Biz bu ülkede yetişen her evladımıza emek veriyoruz, fırsat veriyoruz ve doğal olarak da önce Galatasaray'a hizmet vermelerini istiyoruz. Elbette çalışmalarının, yeteneklerinin karşılığını alacaklar. Biz camia olarak evlatlarımızın başka ülkelere, takımlara gitmelerine izin vereceğimiz zamanlar da gelecek ancak o gün, bugün değil. Ozan'ın heyecanını ve hevesini anlayabiliyorum. Hepimiz genç olduk, Avrupa büyük bir heyecan bunları anlayabiliyorum ama Ozan'ın gitme zamanı bugün değil, yani devre arası değil. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0