Mariano'nun transferi çıkmaza girdi!

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da aynı zamanda kadro içerisinde revizyon çalışmaları devam ediyor. Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda kadrosundaki bazı isimlerle yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da tecrübeli oyuncu Mariano'nun durumu da netlik kazanmak üzere..

FOX Sports kanalına açıklamalarda bulunan Brezilyalı gazeteci Fabio Sormani konuyla ilgili olarak ''Flamengo, artık Mariano ile ilgilenmiyor. Önceden ilgileniyordu ancak anlaşma sağlayamadılar. Flamengo artık bu transferi istemiyor.'' diye konuşarak Mariano'nun transferinin iptal olduğunu belirtti. 

TEKLİFİ YÜKSELTMİŞLERDİ
Brezilya ekibinin Mariano yerine düşündüğü isimlerin ise Rodinei, Para ve Klebinho olduğu belirtildi. Flamengo'nun tecrübeli savunma oyuncusu Mariano için bonservis teklifini 3.5 milyon Euro'ya kadar çıkarttığı iddia ediliyordu. Bu sezon Galatasaray forması altında 17 resmi maçta görev yapan Mariano, bu karşılaşmalarda 2 asist yapmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0