Ozan Kabak kalıyor!

Süper Lig'de ikinci yarı hazırlıklarına dün akşam İstanbul'da başlayan Galatasaray'da, takım içindeki değişim oldukça hareketli bir şekilde başladı. Teknik direktör Fatih Terim'in kararı doğrultusunda Serdar Aziz ve Eren Derdiyok ile yollarını ayırması beklenen Galatasaray'da genç oyuncu Ozan Kabak hakkında sürpriz bir gelişme yaşandı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da takımdan ayrılması beklenen Ozan Kabak konusunda durum bir anda 180 derece değişti. Genç stoper devre arasında transfer olmayacak ve takımda kalacak. İngiltere Premier Lig'den teklifler olduğu belirtilen 18 yaşındaki savunma oyuncusu Ozan Kabak, ara transfer döneminde takımdan ayrılmayacak. Genç savunma oyuncusu aynı sözleşme ile devam edecek.

Bu sezon savunmadaki eksiklik ve Fatih Terim'in şans vermesiyle forma bulan ve iyi bir performans sergileyen Ozan Kabak için bir süredir ayrılacağına yönelik spekülasyonlar bulunuyordu.Ayrılması kesinleşen Serdar Aziz ve yine büyük ihtimalle kış transfer dönemi içerisinde Arap Yarımadası'na transfer olacak olan Maicon'dan sonra Ozan'ın kalması savunma hattının en azından 1 kişi daha fazla kalması demek olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0