Roma'dan sürpriz teklif: Bize satın, kiralayalım!

Galatasaray'da bu sezonun belki de en çok konuşulan ismi olan Ozan Kabak, sezonun ilk yarısında gösterdiği performansla göz doldururken transfer döneminde de Avrupa kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Sözleşmesinde çıkış maddesi bulunan 18 yaşındaki stoper için İtalyan ekibi Roma'nın sürpriz bir teklif yapacağı ve Ozan'ı sezon sonunda kadrosuna katmak için girişimlere başladığı iddia edildi.

Geçtiğimiz hafta kamp çalışmalarına İstanbul'da başlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile özel bir görüşme yapan ve sezon sonuna kadar takımda kalma kararı veren Ozan Kabak, transfer döneminde Avrupa kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Roma sportif direktörü Monchi'nin uzun süredir takip ettiği ve sözleşmesindeki 7.5 milyon Euro'luk çıkış maddesini kullanmak istediği Ozan Kabak için Galatasaray'ın kapısını çalacağı, oyuncunun sezon sonu için transferini şimdiden gerçekleştirmek istediği iddia edildi. Anlaşma sağlanırsa, Roma kulübü genç savunma oyuncusuyla 5.5 yıllık sözleşme imzalayacak ve sezon sonuna kadar Galatasaray'a bedelsiz olarak kiralayacak.

SKY Sport'un önemli gazetecilerinden Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; genç oyuncuyu elden kaçırmak istemeyen Roma yetkililerinin, 11 Ocak Cuma (bugün) günü Ozan Kabak'ın menajeriyle bir görüşme gerçekleştireceği ve Galatasaray'a da resmi teklifini ileteceği iddia edildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0