Şükrü Hanedar transfer için İtalya'da..

Sezon başından beri gerçekleştirilemeyen forvet transferi Galatasaray'da yöneticiler üzerinde büyük bir baskı yaratırken, Alan ve Pato için hafta başında Dubai'de gerçekleştirilen zirveden eli boş dönen Galatasaray yönetiminin yeni hedefi Sassuolo forması giyen Khouma Babacar oldu. Teknik direktör Fatih Terim'in onay verdiği isimlerden birisi olan 25 yaşındaki Senegalli oyuncunun transferi için idari takım menajeri Şükrü Hanedar dün akşam İtalya'ya hareket etti.

Uzun süredir forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gözler hafta başında Dubai'ye giden ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve idari takım menajeri Şükrü Hanedar'ın üzerindeydi. Brezilyalı yıldız isimler Alan Carvalho ve Alexandre Pato transferini bitirmek için Dubai'ye giden ancak yaptıkları görüşmeler sonrasında Türkiye'ye eli boş dönen ikili, teknik direktör Fatih Terim'in listesindeki diğer isimlerle de temaslarını sürdürüyor. Dün öğle saatlerinde başkan Mustafa Cengiz ve teknik direktör Fatih Terim'in yanı sıra oyuncu izleme komitesinden isimlerin de katıldığı transfer zirvesi sonrasında idari takım menajeri Şükrü Hanedar dün akşam saatlerinde İtalya'ya hareket etti.

Sassuolo forması giyen 25 yaşındaki Senegalli forvet oyuncusu Khouma Babacar için bir süredir temas halinde olan Galatasaraylı yetkililer oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamak için İtalyan kulübünün kapısını çalarken, gerekirse bonservis ödemeye de hazır olduklarını bildirmesi üzerine İtalyan ekibiyle görüşmelerde mesafe katedildi. Geçen sezon devre arasında Fiorentina'dan kiralanan ve sonrasında satın alma opsiyonu kullanılarak kadroya dahil edilen Senegalli forvet oyuncusu sezon içerisinde zaman zaman ilk 11'de oynamasına karşın son dönemlerde teknik direktör Roberto de Zerbi tarafından rotasyonda değerlendiriliyor. Ligde oynanılan son 2 maçta yedek bekleyen Khouma Babacar, ligin ilk yarısında forma giydiği 17 maçta 5 gol - 3 asist kaydetti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0