Serdar Aziz için 4 milyon Euro!

Teknik direktör Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakılan ve satış listesine konulan Serdar Aziz, ara transfer döneminde takımdan ayrılmak için gün sayarken Galatasaray yönetimi ve oyuncunun menajeri Haluk Canatar arasında görüşmeler sürüyor. Ali Sami Yen Arena'da dün gerçekleştirilen zirve sonrasında Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar sözleşmesinin feshedileceğini dile getirirken, Galatasaray yönetimi tarafından yapılan resmi açıklamada Serdar Aziz'in bonservis getirmesi gerektiği belirtildi.

Galatasaray'da kadro dışı bırakılan ve satış listesine konulan Serdar Aziz bireysel çalışmalarına devam ederken, kendisine de takım aramaya devam ediyor. Oyuncunun menajeri Haluk Canatar dün öğle saatlerinde Ali Sami Yen Arena'da yönetimle bir görüşme gerçekleştirmek istedi ancak yoğunluktan dolayı görüşemedi. Akşam saatlerinde bir televizyon kanalına bağlanarak, Serdar Aziz'in bazı alacaklarının olduğunu ancak bunun için kulübe herhangi bir tebligat göndermediklerini belirten Canatar, yapılacak görüşmeler sonrasında oyuncunun sözleşmesinin bugün (25 Ocak) feshedilmesini beklediğini belirtirken Galatasaray yönetiminden farklı bir açıklama geldi. Bedelsiz olarak oyuncunun transferine izin vermeyeceğini resmi siteden deklare eden Galatasaray yönetiminin Serdar Aziz için belirlediği fiyatın da 4 milyon Euro olduğu kapalı kapılar ardından konuşulan konular arasında yer alıyor.

Galatasaray'dan geçmiş primleriyle birlikte olmak üzere toplamda 1.5 milyon Euro alacağı bulunan Serdar Aziz için Galatasaray yönetimi, daha önce oyuncu ve menajeriyle birlikte masaya oturup bunu yapılandırdı. Belirli dönemler için oyuncuya senet veren yönetim, oyuncunun bedelsiz olarak takımdan ayrılmasının kendilerine büyük bir eksi olarak yazacağını düşünüyor. Bu nedenle de böyle bir teklife yanaşmayan Galatasaray yönetiminin Serdar Aziz ve menajerine "4 milyon Euro getirirsen, istediğin takıma gidebilirsin." şeklinde haber gönderdiği belirtiliyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0