Belhanda'nın yerine Selçuk İnan..

Ankaragücü karşılaşmasında gördüğü sarı kart nedeniyle hafta sonu oynanacak olan Göztepe karşılaşmasında forma giyemeyecek olan Younes Belhanda'nın yerine teknik direktör Fatih Terim sahaya süreceği oyuncuyu buldu. Deneyimli teknik adam, hafta içi yapılan taktik antrenmanlarda orta sahanın merkezinde Selçuk İnan'ı deniyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Göztepe maçının hazırlıklarını hız kesmeden sürdüren Galatasaray’da, en büyük sıkıntılardan biri de Belhanda’nın yokluğu.. Faslı futbolcu cezalı olduğu için İzmir’de sahada olmayacak. Fatih Terim ise yıldız ismin yerine dünkü çalışmada Selçuk İnan’ı denedi. Feghouli’nin kanattaki performansından çok memnun olan tecrübeli taktisyen, Göztepe karşısında orta üçlüde Fernando-Ndiaye- Selçuk’u görevlendirebilir.

FERNANDO'YA KART UYARISI
13 lig maçında 7 sarı kart gören Fernando, hafta sonu Göztepe maçına sınırda çıkacak. Teknik heyet, Brezilyalı futbolcuyu dikkatli olması konusunda uyarırken, Brezilyalı futbolcu kart görmesi halinde 20. haftadaki Alanya deplasmanını kaçıracak. Ligin en çok sarı kartla cezalandırılan isimlerinden biri olan Fernando, son Ankaragücü maçında galibiyetin gizli kahramanlarından biri olmuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0