Sinan Gümüş el üstünde tutuluyor!

Sakatlıktan dönerek ligin ikinci yarısına hızlı bir giriş yapan ve Ankaragücü karşısında attığı 2 golle yıldızlaşan Sinan Gümüş teknik heyet tarafından adeta el üstünden tutuluyor. Sezon başından beri yönetimin gerçekleştiremediği forvet transferi sonrası elde kalan tek isim olan 25 yaşındaki gurbetçi oyuncu Göztepe maçında da forvet hattında görev yapacak.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Beklenen forvet transferi Göztepe maçına da yetişmedi, teknik direktör Fatih Terim bir kez daha Sinan’a sarıldı. Forvette oynayabilecek tek isim olan gurbetçi yıldızla yakından ilgilenen İmparator, Sinan Gümüş’e adeta gözü gibi bakıyor. Eren Derdiyok devre biter bitmez kadro dışı bırakıldı, forvet transferi ise sezon başında olduğu gibi bir türlü yapılmadı. Galatasaray yarın çok kritik Göztepe deplasmanına çıkacak ve mevcut kadroda forvet oynayabilecek tek isim yine Sinan Gümüş... Teknik direktör Fatih Terim, gurbetçi futbolcuya adeta gözü gibi bakıyor. Bu zorlu süreçte bir de genç futbolcunun sakatlık yaşamasını istemiyor. Ankaragücü maçında iki gol atan Sinan’ı hafta içindeki Türkiye Kupası mücadelesinde de mecburen oynatmak zorunda kalan Terim, başarılı oyuncuyla dünkü idmanda özel olarak ilgilendi.

GOLLERİ AT, KONTRATI KAP
Göztepe karşısında Sinan’ı ileride tek forvet olarak oynatacak İmparator, hücumda Onyekuru’dan da çok şey bekliyor. Bu ikili Türk Telekom Stadı’ndaki 6-0’lık Ankaragücü maçında 5 gole imza atmıştı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Sinan, teknik heyet tarafından zorunlu olarak kendisine verilen şansı iyi değerlendirip, sözleşmesini de uzatmak istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0