Terim evin yolunu unuttu!

Ara transfer döneminde beklenen santrafor transferini yapamayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in oldukça moralsiz olduğu bilinirken, tecrübeli teknik adam hem saha içi hem de saha dışında yoğun bir mesai harcıyor. Florya'ya adeta kamp kuran Terim, kurmaylarıyla toplantı üstüne toplantı yaparak takımı daha iyi seviyeye getirmek için çalışırken diğer yandan da forvet transferinde alternatif isimler için çalışmalarını sürdürüyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; bir yandan forvet transferiyle yakından ilgilenen ve sabah akşam ekibiyle toplantılar yapan teknik direktör Fatih Terim, diğer yandan da takımını Göztepe karşılaşmasına hazırlıyor. Önündeki maçları kazanıp, 6 puan önündeki lider Başakşehir’in takılmasını bekleyen Cim Bom’da Terim, motivasyon turlarını hızlandırdı. Göztepe’nin tehlikeli bir rakip olduğuna dikkat çeken tecrübeli hocanın oyuncularına, “Ankaragücü maçındaki tempolu oyunu 90 dakikaya yaymamız gerekiyor. Bunu yaparsak, kazanırız. Her şeyi unutun ve sadece galibiyete odaklanın” dediği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0