Tarık Çamdal'ın sözleşmesi feshedildi.

Galatasaray'da iki sezondur kadro dışı olan ancak sözleşmesini feshetmeye yanaşmayan Tarık Çamdal için nihai karar verildi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 28 yaşındaki futbolcuya uzun zamandır kendisine kulüp bulması istenilirken, ara transfer döneminde alacaklarına ve yıllık ücretine karşılık olarak sözleşmesi feshedildi.

2014/15 sezonunda Eskişehirspor takımından 4.75 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen ve sözleşmesi gereğince Galatasaray'dan yıllık 1.6 milyon Euro kazanan Tarık Çamdal geride kalan süre içerisinde 42 resmi karşılaşmada görev yaptı. Süper Lig'de toplamda 20, Türkiye Kupası'nda ise 17 karşılaşmada görev yapan Tarık Çamdal ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde de 5 kez forma şansı buldu. Galatasaray formasıyla herhangi bir asist veya gol sevinci yaşamayan Tarık Çamdal son olarak 26.12.2017 tarihinde oynanılan Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunun ilk maçında Bucaspor karşısında 78 dakika sahada kalmıştı. O günden bugüne A takım kadrosunda dahi yer almayan Tarık Çamdal, geçtiğimiz sezon elde edilen lig şampiyonluğu sonrasında Ali Sami Yen Arena'da yapılan kutlamalarda ıslıklanmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0