Younes Belhanda'ya ayrılık vizesi çıkmadı!


Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinin başında gelen Younes Belhanda, ara transfer döneminin kapanmasına iki hafta kala Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'den önemli bir teklif almasına karşın ayrılmak için teknik direktör Fatih Terim'le görüştü. Faslı yıldız, maddi olarak oldukça iyi bir teklif aldığını açıklarken teknik direktörümüz Fatih Terim yıldız oyuncuya ayrılık vizesi vermedi.

Fransız basınında yer alan haberlere göre; gidecek mi - kalacak mı tartışmalarının eşiğinde olan Younes Belhanda devre arasında takımdan ayrılmayacak. Suudi Arabistan ekibi Al Ittihat'tan teklif alan Younes Belhanda, teknik direktör Fatih Terim ile görüşme gerçekleştirdi ve deneyimli çalıştırıcıya ayrılmak istediğini bildirdi. Terim ise oyuncusundan kalmasını talep etti ve sezon sonunda transferine kolaylık sağlayacaklarının garantisini verdi.

Sarı-kırmızılı kulübe 7 milyon Euro bonservis öneren Suudi Arabistan temsilcisi, Belhanda'ya ise yıllık 5.5 milyon Euro teklif etti. Sarı-kırmızılı yönetim, Al-İttihad'a net cevap vermedi ancak Belhanda'dan hamle geldi. Kupadaki Bolu deplasmanı öncesi Florya'da Fatih Terim'in kapısını çalan Faslı yıldız, "Maddi açıdan baktığımızda çok iyi bir teklif aldım. Bu fırsatı değerlendirmek istiyorum." diyerek ayrılma talebini birinci ağızdan sözlü olarak iletti. Fatih Terim'in bu görüşmede Belhanda'yı takımda kalmaya ikna etmeye çalıştığı ortaya çıktı. İmparator'un, "Sana sezonun ikinci yarısında ihtiyacım var. Takım için önemli bir oyuncusun. Kalmanı istiyorum." dediği ve sezon sonunda transferine kolaylık sağlanacağının garantisini verdiği öğrenildi


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0