Trezeguet aşkı yeniden alevlendi..

Galatasaray'da ara transfer dönemi takımdan ayrılan Garry Rodrigues'in yerine gündeme gelen ilk isim Kasımpaşa'da forma giyen Mahmoud Trezeguet oldu. Teknik direktör Fatih Terim'in sezon başında da ısrarla istediği Mısırlı oyuncu için iki alternatif belirlendi: Ya bonservisle, ya da takasla! 

Fanatik gazetesinden Metin Karabaş'ın haberine göre; teknik direktör Fatih Terim geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “Forvet ve stoperin yanı sıra kanat da alacağız” derken, gündemdeki 1 numaralı ismin yine Trezeguet olduğu ortaya çıktı. Sezon başında tabir-i caizse Galatasaray'ın kapısından dönen ve hâlâ Sarı-Kırmızılı formayı giymeyi çok isteyen Mısırlı yıldız için Galatasaray kelimenin tam anlamıyla servet ödemeye hazır.. Öyle ki, ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte Gary Rodrigues’i bonservisiyle Al İttihad’a gönderen ve bu transferden 10milyon 250bin Dolar kazanan Galatasaray, bir önceki anlaşma gereğince bu paranın %20'si oyuncunun eski kulübü PAOK'a ödeyecek. Toplamda kalan 8 milyon Dolar ise transfer bütçesinde kalmış oldu. Galatasaray yönetimi, teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla istediği Mısırlı yıldız oyuncu için bu paranın tamamını kullanmaya hazır..

TAKAS OLURSA RAKAM DÜŞECEK
Avrupa’dan da Trezeguet için ciddi teklifler alan Kasımpaşa, bu öneriyi kabul etmezse Galatasaray’ın ikinci bir formülü daha var. Buna göre de Kasımpaşa’nın hocası Mustafa Denizli’nin çok beğendiği ve Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Sinan Gümüş takasta önerilecek, üzerine de bir miktar para teklif edilecek. Ancak bu senaryoda, oyuncuya ödenen rakamın da 4-5 milyon Dolar seviyelerine düşmesi bekleniyor. 

Sağ kanat, sol kanat ve forvet arkasında da oynayabilen 24 yaşındaki Mısırlı oyuncu, bu sezon Kasımpaşa forması altında ligde 17 maçta forma giydi ve 5 gol - 5 asistlik katkı sağladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0