Listenin ilk sırasında Mangala var..

Garry Rodrigues'in bonservisle gönderilmesinin ardından transferde 8 milyon Euro artıya geçen Galatasaray'da gündemin ilk sırasında forvet ve stoper transferi yer alıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in verdiği liste doğrultusunda hareket eden Galatasaray'da stoper transferi için ilk sırada Manchester City'den ayrılması beklenen Eliaquim Mangala yer alıyor. İmparator'un çok istediği Fransız savunma oyuncusu için Abdürrahim Albayrak, Şükrü Hanedar ve Hasan Şaş yoğun çaba sarf ediyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da ikinci yarı öncesinde Antalya kampı başlamış olmasına rağmen henüz transfer yapılmadı. Yönetimden stoper ve forvet mevkilerine 2’şer takviye isteyen teknik direktör Fatih Terim, taleplerinin bir an önce yerine getirilmesini bekliyor. İkinci başkan Abdurrahim Albayrak, idari menajer Şükrü Hanedar ve yardımcı antrenör Hasan Şaş, teknik direktör Fatih Terim’in istediği futbolcuları alabilmek için Antalya'daki kampa gitmeyip İstanbul’da kaldı. Albayrak - Hanedar - Şaş üçlüsünün listedeki isimlerle görüşerek, kadroya katması bekleniyor.

MANGALA TRANSFERİ İÇİN YOĞUN MESAİ
Galatasaray yönetimi, stoper listesinin 1 numarasında yer alan Eliaquim Mangala’nın transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Manchester City’de forma giyen Mangala’yı sezon sonuna kadar kiralamayı planlayan sarı kırmızılılar, hem futbolcuyu hem de kulübünü ikna etmeye çalışıyor. 27 yaşındaki Mangala’nın kulübü Manchester City’den yılda net 4 milyon Euro ücret aldığı, transferin gerçekleşmesi halinde 6 aylık maliyetinin 2 milyon Euro’yu bulacağı belirtildi. Galatasaraylı yetkililerin bu rakamı daha aşağı çekmeye çalışırken, İngiliz kulübünün 10 ay süren sakatlığını yeni atlatan Fransız futbolcu için herhangi bir ücret istemesi beklenmiyor. Bu sezon Manchester City U23 takımıyla 3 maça çıkan Eliaquim Mangala, 99 dakika sahada kaldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0