Emre'nin dönüşü Şubat sonuna..

Sezon başında Alanyaspor'dan transfer edilen ve transfer sürecinde gösterdiği duruşla takdirleri kazanan Emre Akbaba yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalmıştı. Erzurum BŞB maçında aldığı darbeyle sakatlanan 26 yaşındaki futbolcu, devre arası kampı için takımla birlikte Antalya'ya gitmiş olsa da, dönüş tarihi hakkında kulüp tarafından bilgilendirme yapıldı.

Süper Lig'de ilk yarının 7.haftasında Ali Sami Yen Arena'da oynanılan Erzurum BŞB karşılaşmasında aldığı darbeyle yerde kalan ve sol ayak baş parmak tarak kemiğinde parçalı kırık tespit edilen Emre Akbaba uzun süredir formasına hasret kaldı. Gerçekleştirilen tedavi programının ardından salon çalışmalarına başlayan Emre'nin sakatlığının çok hassas bir noktada olduğu, bu yüzden de tam hazır olmadan oyuncunun riske edilmeyeceği belirtildi. Galatasaray sağlık heyeti, oyuncunun daha önceden de açıklandığı üzere 4-6 ay rehabilitasyon süreci olduğunu ve Şubat ayı sonunda forma giyebileceğini belirtti.

Bir süredir takımdan ayrı olarak salon çalışmaları yapan Emre Akbaba yarından itibaren özel program dahlinde havuz çalışmalarına başlayacak ve durumu yakından takip edilecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0