Selçuk İnan'a yeni kontrat yok..

Takım kadrosunda yeni bir yapılanmaya giden ve kadrodaki bazı isimlerle yol ayrımına gelen Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Selçuk İnan için flaş bir iddia gündeme geldi. Igor Tudor döneminde kadro dışı kalan ancak teknik direktör Fatih Terim'in göreve gelmesiyle yeniden takımdaki yerini alan 34 yaşındaki tecrübeli futbolcuya yeni sözleşme önerilmeyecek.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da bir devrin sonu.. 8 yıldır Galatasaray forması giyen ve Süper Lig'de dört kez şampiyonluk sevinci yaşayan Selçuk İnan, sezon sonunda Galatasaray'daki kariyerini noktalayacak. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan kaptan Selçuk'a yeni sözleşme önermeyi düşünmeyen yönetim, maaş bütçesinden de 3 milyon Euro'nun üzerinde bir hareket alanı açmış olacak.

2011'de geldiği Galatasaray'da tabir-i caizse ligin kaderini değiştiren isimlerden birisi olan 34 yaşındaki Selçuk İnan'ın sezon sonunda aktif futbolculuk hayatını da sonlandıracağı iddia edilmişti. Galatasaray formasıyla bugüne kadar 300 resmi maça çıkan Selçuk, bu karşılaşmalarda 58 gol - 62 asist gibi önemli istatistikler elde etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0