Sol kanat Henry Onyekuru'ya emanet..

Ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte Arap yarımadasının yolunu tutarak Galatasaray'a da yaklaşık 9 milyon Euro kazandıran Garry Rodrigues'in ardından teknik direktör Fatih Terim, takımın genç ismi Henry Onyekuru'yla yakından ilgileniyor.

Sezon başında Everton'dan kiralanan ve teknik heyetin büyük beklentilerinin olduğu 21 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusu Henry Onyekuru sezonun ilk yarısında kendisinden beklenen performansı ortaya koyamazken, sol kanatta Garry Rodrigues ile tabir-i caizse sırayla forma giydiler. Zaman zaman tek forvet olarak da oynayan ancak Galatasaray kariyerinde ağırlıklı sağ kanatta oynayan Onyekuru, sezonun ikinci yarısında Rodrigues'in ayrılması sonrasında sol kanatta tek başına kaldı. Galatasaray formasıyla bu sezon 20 maçta 6 gol kaydeden Onyekuru'ya teknik direktör Fatih Terim de özel ilgi gösteriyor.

Antalya'da gerçekleştirilen devre arası kampında oyuncusuyla görüşen ve antrenmanlarda da sık sık Onyekuru'yu yanına çağıran deneyimli teknik adamın, şampiyonluk yolunda Onyekuru'dan daha fazla sorumluluk almasını ve takıma katkı sağlamasını beklediğini belirttiği ifade edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0