Gözler şimdi Mariano ve Maicon'da..

Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda kadrosunda değişiklik operasyonun startını veren Galatasaray'da ilk ayrılan isim Garry Rodrigues olurken, kadro dışı kalan Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'un yanı sıra takımdan ayrılması beklenen isimler arasında yer alan Maicon ve Mariano'nun durumu da takip ediliyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da savunma hattına ekstra transfer yapılıp yapılmayacağı, Arap kulüpleriyle temas halinde olan Mariano ve Maicon'un durumlarına göre netlik kazanacak. Süper Lig'de son oynanılan Sivasspor karşılaşması sonrasında transfer görüşmesi yapmaları için kulüp tarafından kendilerine izin verilen Brezilyalı iki oyuncu, ülkelerinden anlaşma sağlamadan dönmüşlerdi. Yaptıkları görüşmelerden netice bulamayan Maicon ve Mariano, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında takıma katılmış ve Antalya kampında yer almışlardı. Ancak her ne kadar kendileri kamp çalışmalarında olsa da menajerleri Arap kulüpleriyle temaslarını sürdürüyor.

İkinci yarı çalışmalarını Antalya'da sürdüren Galatasaray'da savunma oyuncusu Maicon'un dün yapılan akşam antrenmanı öncesinde uzun uzun telefonla konuşması dikkatlerden kaçmadı. 30 yaşındaki tecrübeli stoper  idman sahasının içine girene kadar telefonla konuştu. Bu görüntü sonrası, "Menajeriyle mi konuşuyor?" yorumları yapıldı.

Savunma hattına mutlaka bir stoper transferi gerçekleştirmek isteyen Galatasaray'da yaşanacak ayrılıklar sonrası, bu bölgeye ekstra bir transfer yapılabilir. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0