Eren Derdiyok'a bonservis teklifi..

Ara transfer döneminde kadrosunda revizyona giden ve teknik direktör Fatih Terim'in verdiği rapor doğrultusunda sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Eren Derdiyok'u kadro dışı bırakarak satış listesine koyan Galatasaray'da tecrübeli futbolcunun durumu belli oldu. 30 yaşındaki forvete alacaklarına karşılık bonservisini vermeyi teklif eden Galatasaray yönetimi, oyuncuyu görüşmeye davet etti.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; kadro dışı kalan ve kendisine kulüp bulması söylenen Serdar Aziz’den hem alacaklarını bırakmasını isteyen hem de bonservis talep eden Galatasaray yönetimi kadro dışı bıraktığı diğer oyuncusu Eren Derdiyok’a ise zorluk çıkartmayacak. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Eren Derdiyok'un geçmişten kalan prim ödemeleri dahil olmak üzere 1.1 milyon Euro tutarındaki alacaklarını bırakmasını isteyen yönetim, golcü oyuncuya da devre arasında bonservisini verecek. Tecrübeli forvetin menajerini görüşmek için davet eden yönetim, bu sayede hem Eren'in yıllık ücretinden kurtulmuş olacak, hem de alacaklarını sıfırlayacak.

Eren Derdiyok ise anlaşma sağlaması halinde devre arasında istediği takıma transfer olabilecek. Aksi takdirde, sezon sonuna kadar kadro dışı kalacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0