Serdar'ın bonservisi belli oldu!

Teknik direktör Fatih Terim'in verdiği rapor doğrultusunda kadro dışı kalan ve kendisine kulüp bulması istenilen Serdar Aziz konusunda Galatasaray yönetimi kararını verdi. Tecrübeli oyuncunun takımdan bedelsiz olarak ayrılmasına kesinlikle izin vermeyecek olan Sarı-Kırmızılı yönetim, oyuncunun bonservis bedelini de 4.5 milyon Euro olarak belirledi.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray yönetiminin teknik direktör Fatih Terim’in isteği üzerine yolları ayırma kararı aldığı Serdar Aziz konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılılar, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın talip olduğu milli futbolcu konusunda uygulayacakları politikayı belirledi. Serdar Aziz’in menajeri Haluk Canatar geçtiğimiz günlerde 30 Aralık 2018 tarihli Hürriyet gazetesinde yer alan açıklamasında, Galatasaray’dan 1 milyon 800 bin Euro civarında alacakları olduğunu hatırlatıp, “Alacaklarımızı versinler sözleşmeyi feshedelim.” ifadesini kullanmıştı.

GALATASARAY KESİN KARARLI
Serdar Aziz cephesinin bu talebine nasıl bir karşılık vereceği merakla beklenen Galatasaray yönetimi, tavrını net biçimde ortaya koydu. Sarı kırmızılılar, toplam 1 milyon 800 bin Euro alacağı bulunan milli futbolcuya, “Bütün alacaklarını ödeyeceğiz. Senin için Bursaspor’a ödediğimiz bonservis parası getir, istediğin kulübe git” dedi. Serdar Aziz’i kesinlikle bedavaya bırakmayacağını ilan eden Galatasaray, tecrübeli oyuncuyu 2016 yılında 4 milyon 500 bin Euro’ya transfer etmişti.

FENERBAHÇE'YE GİTMEK İSTİYOR
Galatasaray ile 1.5 yıl daha kontratı bulunan Serdar, senede 2 milyon Euro net ücret alıyor. Tecrübeli oyuncu herhangi bir kulübe gitmediği taktirde bu 1.5 yıl zarfında toplam 4.6 milyon Euro para alacak. Fenerbahçe ile büyük ölçüde anlaşan Serdar Aziz, Galatasaray’ın bonservis bedeli istemesi nedeniyle imza atamıyor. Taraflar bu hafta içinde bir araya gelerek, konuyu çözüme kavuşturmaya çalışacak. Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy önceki gün, “Serdar Aziz bize gelmek istiyor” açıklamasını yapmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0