131 günlük hasret sona erdi..

Sezon başında transferi büyük spekülasyonlara konu olan ve 4 milyon Euro bonservis bedeliyle Alanyaspor'dan transfer edilen Emre Akbaba uzun süren sakatlığının ardından yeniden takıma döndü. Ligin ilk yarısındaki Erzurum BŞB karşılaşmasında sakatlanan 26 yaşındaki yetenekli oyuncu tam 131 gün sonra yeniden maç kadrosunda yer aldı. 

Teknik direktör Fatih Terim'in talebi doğrultusunda sezon başında kadroya dahil edilen ve ilk haftalarda gösterdiği performansla parmak ısırtan Emre Akbaba, ligin 7.haftasında oynanılan Erzurum BŞB karşılaşmasının 38.dakikasında sakatlığı sebebiyle kenara geldi ve uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Aldığı darbe sonrasında sol ayak baş parmak tarak kemiği kırılan ve ameliyat edilen oyuncu, devre arası çalışmaları kapsamında Antalya'da takımla birlikte yer almış, hafta içerisinde de takımla birlikte çalışmalara başlamıştı.

Zor bir sakatlıktan çıkması nedeniyle oyuncusunu riske etmek istemeyen teknik direktör Fatih Terim'in kupada oynanılan Hatayspor karşılaşmasında maç kadrosunda yer alan Emre Akbaba karşılaşmada süre almazken, yıldız oyuncunun hafta sonu oynanacak Trabzonspor karşılaşmasında da yedekler arasında yer alması bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0