Yuto Nagatomo forma istiyor..

Devre arası kampında Japonya milli takımıyla birlikte Asya Kupası'nda mücadele ettiği için takımdan ayrı kalan Yuto Nagatomo, geçtiğimiz hafta takıma katılmış ve takımla birlikte çalışmalarda yer almıştı. Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finalin ilk turunda Hatayspor ile oynanılan karşılaşmada yedek kulübesinde yer alan Japon futbolcu hafta sonu oynanacak Trabzonspor karşılaşması için teknik direktör Fatih Terim ile özel bir görüşme yaptı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Japonya milli takımının mücadele ettiği Asya Kupası’nda finale kadar yükselmesi nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Nagatomo, hafta sonu oynanacak olan Trabzonspor maçında mutlaka sahada olmak istiyor. Babası Talat Terim’in acı haberini almadan önce Fatih Terim'le bir görüşme yaptığı öğrenilen tecrübeli futbolcunun, “Kendimi çok iyi hissediyorum. Zaten kampta idmanları hiç aksatmadık. İzin verirseniz Trabzonspor maçında oynamak istiyorum, takımıma katkı veremediğim için çok üzgünüm.” dediği belirtildi.

Teknik direktör Fatih Terim'in yıldız oyuncunun bu talebi karşısında memnun olduğunu belirttiğini ve Mariano'nun sakatlığı sonrasında sağ bekte Martin Linnes'i görevlendireceği, sol tarafta da Japon oyuncuya forma vereceği gelen haberler arasında yer alıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0