Mbaye Diagne görücüye çıkıyor!

Sezon başından beri forvet transferini bekleyen Galatasaray, devre arasında ligin en golcü ismi Mbaye Diagne'yi renklerine bağlarken, Senegalli oyuncunun gösterdiği performans teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Cezası nedeniyle iki maçtır kadroda yer alamayan yıldız oyuncunun hafta sonu oynanacak olan Trabzonspor karşılaşmasında ilk 11'de olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’ın bu sezon yaptığı en önemli transfer olan Mbaye Diagne, antrenman performansıyla Florya’da gönüllere taht kurmuş durumda.. Senegalli futbolcu transferinin resmiyet kazanmasının ardından kısa sürede takım arkadaşlarıyla kaynaşıp uyum sorunu yaşamazken, özellikle taktik ağırlıklı antrenmanlarda attığı gollerle büyük beğeni topladı. Yıldız oyuncu hücum çalışmalarında da hem savunmacı takım arkadaşlarına hem de kalecilere zor anlar yaşattı. Mbaye Diagne’nin antrenman performanslarını izleyenler, hakkında “40 yıllık Galatasaraylı gibi” yorumunu yapmadan duramazken, gözler artık Trabzonspor maçı için teknik heyete çevrilmiş durumda.. Sezon başından beri ciddi bir forvet sorunu yaşayan teknik direktör Fatih Terim'in en önemli kozu derbide kuşkusuz Diagne olacak. 27 yaşındaki Senegalli oyuncu hafta sonu derbide, teknik direktör Fatih Terim'in görev vermesi halinde Trabzonspor karşısında ilk kez Galatasaray formasıyla sahaya çıkacak. 

Kasımpaşa formasıyla Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı karşılaşmada sonunda rakibine tükürdüğü için 4 maç ceza alan Diagne'nin cezası dün akşam kupadaki Hatayspor karşılaşmasıyla beraber sona erdi. Süper Lig'de geride kalan haftalarda 20 gol kaydeden 27 yaşındaki Senegalli oyuncu, gol krallığı yarışında da açık ara önde yer alıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0